Misiune Oscaruri la Betano

vineri,  22 februarie 2019 Ora: 18:16
Admiral
L1172564W000756
Bonus

Betano, casa de pariuri online care ofera cel mai mare bonus de pe piata din Romania, 500 RON,a pregatit o promotie interesante pentru toti clientii, denumita MISIUNE OSCARURI.

Ce trebuie sa faceti pentru a profita de oferta:

Pentru a participa în Misiune urmati pașii de mai jos:

   1. Plasati 1 bilet de pariere cu o singură selecție pe orice piață din Oscaruri 2019.
   2. Folositi o miză de minimum 20 lei per bilet

Cat puteti castiga in urma acestei promotii?

Daca veti indeplini conditiile de mai sus primiti un Full Bet în valoare de 10 lei plus 20 de rotiri gratuite (5 rotiri per zi) la jocurile selectate din Vegas!

French Open

Termeni si conditii:

    Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
    Oferta este valabilă DOAR pentru biletele plasate înainte de începerea ceremoniei Oscar 2019 (25/02, 02:00).
    Se poate intra în Misiune până cel târziu luni, 25/02/2018, ora 01:50.
    Vei putea folosi Full Bet-ul până la data de 28/02/2018, ora 23:59.
    Pariurile cu rezultate contradictorii nu vor fi eligibile în această Misiuine (de exemplu, un pariu pentru Peste 2,5 și altul pentru Sub 2,5). GML își rezervă dreptul de a anula Misiunea în orice moment și de a micșora premiile sau câștigurile provenite din folosirea premiilor pentru orice cont care încearcă să eludeze regulile de mai sus și să folosească pariuri cu rezultate contradictorii pentru a îndeplini Misiunea.
    Rotirile gratuite vor fi activate între 25 și 28 februarie la următoarele video slot-uri din Vegas: Jumanji (25/02), Planet of the Apes (26/02), Vikings (27/02) și Ghost Pirates (28/02).
    Rotirile gratuite oferite în cadrul oricărui joc de mai sus vor fi disponibile doar pentru o singură zi calendaristică.
    Toate pariurile care au fost stabilite ca fiind nule, toate pariurile pe meciuri și/sau participanți care au fost anulate și toate evenimentele care pentru orice motiv au fost stabilite la cota 1.00, nu vor fi luate în considerare pentru completarea Misiunii. Exemplu: Un jucător de tenis abandonează meciul și toate piețele nedecise sunt stabilite ca nule.
    Pentru ca Misiunea să fie considerată a fi completă și pentru ca premiul ei să fie primit, toate condițiile Misiunii trebuie să fie îndeplinite în intervalul de timp specificat. Un pariu este considerat a fi parte din Misiune doar atunci când este plasat, dar va fi validat doar atunci când este stabilit. Premiul va fi creditat atunci când toate pariurile Misiunii sunt stabilite în intervalul de timp specificat. Ora oficială la care un pariu participă în Misiune este doar cea înregistrată în bazele de date ale GML.
    Participarea în cadrul Misiunilor este opțională. Pentru a intra în Misiune trebuie să dai click pe butonul „Începe Misiunea” din fereastra de informare a fiecărei Misiuni (Misiunile disponibile se găsesc în CONT > Promoții > Misiuni).

Ce beneficii suplimentare aveti daca participati la aceasta promotie?

Daca va inregistrati la aceasta casa de pariuri prin link-ul acesta, veti beneficia de abonament premium, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

 


Castigati un freebet de 10 LEI + 10 rotiri gratuite la BETANO

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus