Misiune Liga 1 Betano

vineri,  08 martie 2019 Ora: 20:07
NetBet
L1160651W000195
Bonus

Betano, casa de pariuri online care ofera cel mai mare bonus de pe piata din Romania, 500 RON, ofera o promotie pentru playoff-ul Ligii 1, numita Misiunea Liga 1 Betano.

Cum puteti participa in Misiune?

Pentru a participa în Misiune trebuie sa plasati 3 pariuri cu 2 sau mai multe selecții (exclus pariurile tip sistem) pe meciurile din Liga 1 Betano care se vor desfășura între 08-11/03, cu o miză de minimum 10 lei per pariu si o cotă de minimum 1.30 per selecție.

Ce puteti castiga in urma acestei promotii?

Dacă veti câștiga cel puțin 2 bilete, veti primi înapoi 30% din totalul mizelor plasate de tine, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 200 lei.
 

Te rugăm să ții cont că:

  • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
  • Oferta este valabilă DOAR pentru meciurile din Liga 1 Betano (08-11/03), iar toate selecțiile din cele 3 pariuri trebuie să fie alese din aceste meciuri.
  • Se poate intra în Misiune până cel târziu luni, 11/03/2019, ora 19:05.
  • Pariurile cu rezultate contradictorii nu vor fi eligibile în această Misiuine (de exemplu, un pariu pentru Peste 2,5 și altul pentru Sub 2,5). GML își rezervă dreptul de a anula Misiunea în orice moment și de a micșora premiile sau câștigurile provenite din folosirea premiilor pentru orice cont care încearcă să eludeze regulile de mai sus și să folosească pariuri cu rezultate contradictorii pentru a îndeplini Misiunea.
  • Vei putea folosi Full Bet-ul până la data de 14/03/2019. 
  • Toate pariurile care au fost stabilite ca fiind nule, toate pariurile pe meciuri și/sau participanți care au fost anulate și toate evenimentele care pentru orice motiv au fost stabilite la cota 1.00, nu vor fi luate în considerare pentru completarea Misiunii. Exemplu: Un jucător de tenis abandonează meciul și toate piețele nedecise sunt stabilite ca nule.
  • Pentru ca Misiunea să fie considerată a fi completă și pentru ca premiul ei să fie primit, toate condițiile Misiunii trebuie să fie îndeplinite în intervalul de timp specificat. Un pariu este considerat a fi parte din Misiune doar atunci când este plasat, dar va fi validat doar atunci când este stabilit. Premiul va fi creditat atunci când toate pariurile Misiunii sunt stabilite în intervalul de timp specificat. Ora oficială la care un pariu participă în Misiune este doar cea înregistrată în bazele de date ale GML.
  • Participarea în cadrul Misiunilor este opțională. Pentru a intra în Misiune trebuie să dai click pe butonul „Începe Misiunea” din fereastra de informare a fiecărei Misiuni (Misiunile disponibile se găsesc în CONT > Promoții > Misiuni).
  • Se aplică Termenii și Condițiile Generale, Regulile de Bonus și Full Bet ale GML.

200 lei Full Bet la Betano

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus