Misiune Euroliga de baschet - BETANO

joi,  18 octombrie 2018 Ora: 15:16
Superbet
L1160659W000328
Bonus

Misiunea pentru data de 16.10 a fost indeplinita, astfel ca 2 din cele 3 bilete propuse de noi pentru pariere au fost castigatoare.

Pe langa profitul obtinut de pe urma celor doua bilete castigatoare, am beneficiat si de returnarea a 30% din totalul mizelor, sub forma unui Full bet.

Pentru astazi am pregatit alte 3 bilete, care speram sa fie castigatoare.

 

 

Ce trebuie sa fac pentru a beneficia de aceasta promotie?

Pentru a profita de aceasta promotie oferita de Betano trebuie sa pariati 3 bilete cu minim 2 selectii pe bilet, fiecare cu o cota de minim 1.30. Se pot alege doar meciuri din Euroliga (din perioada 16-19.09) pentru aceasta promotie, iar daca vei castiga doua bilete, 30% din totalul mizelor plasate vor fi returnate.

Miza minima pe bilet trebuie sa fie de cel putin 10 LEI.

Este interzis sa se foloseasca optiunea Cash-out pentru aceasta promotie, iar in cazul in care o veti face, misiunea va fi pierduta.

Se poate intra in Misiune pana vineri, 19.09, ora 20:30, iar Full-bet-ul trebuie utilizat pana duminica 21.10, ora 23:59.

NU se accepta pariuri de tip sistem pentru aceasta promotie, si nici pariuri contradictorii (sub xx puncte/ peste xx puncte).

In cazul in care un pariu va primi cota 1, din orice motiv, acest pariu nu va fi luat in considerare pentru indeplinirea Misiunii.

Pentru a intra în Misiune trebuie să dai click pe butonul „Începe Misiunea” din fereastra de informare a fiecărei Misiuni (Misiunile disponibile se găsesc în CONT > Promoții > Misiuni).

Deschide un cont nou la Betano acum și poți beneficia de abonament premium in comunitatea noastră Click aici.

 

 

Ultimele pariuri