Misiune El Clasico

vineri,  01 martie 2019 Ora: 17:34

Cum puteti participa in Misiune?

Pentru a participa în Misiune trebuie sa plasati 1 pariu solist live (după fluierul de start) pe meciul dintre Real Madrid și Barcelona FC (02/03, 21:45) cu o miză de minimum 20 lei. pe o cota care să fie egală sau mai mare de 1,60.

Ce puteti castiga in urma acestei promotii?


Vei primi înapoi 50% din miza plasată de tine, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 100 de lei!

Te rugăm să ții cont că:

    Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
    Oferta este valabilă DOAR pentru meciul din Spania - Primera Division dintre Real Madrid și Barcelona FC (02/03/2019, 21:45).
    Se poate intra în Misiune până cel târziu sâmbătă, 02/03/2019, ora 23:20.
    Vei putea folosi Full Bet-ul până la data de 08/03/2019.
    Pariurile cu rezultate contradictorii nu vor fi eligibile în această Misiuine (de exemplu, un pariu pentru Peste 2,5 și altul pentru Sub 2,5). GML își rezervă dreptul de a anula Misiunea în orice moment și de a micșora premiile sau câștigurile provenite din folosirea premiilor pentru orice cont care încearcă să eludeze regulile de mai sus și să folosească pariuri cu rezultate contradictorii pentru a îndeplini Misiunea.
    Pentru ca Misiunea să fie considerată a fi completă și pentru ca premiul ei să fie primit, toate condițiile Misiunii trebuie să fie îndeplinite în intervalul de timp specificat. Un pariu este considerat a fi parte (ca pas) din Misiune doar atunci când este plasat, dar va fi validat doar atunci când este stabilit. Premiul va fi creditat atunci când toate pariurile Misiunii sunt stabilite în intervalul de timp specificat. Ora oficială la care un pariu participă în Misiune este doar cea înregistrată în bazele de date ale GML.
    Participarea în cadrul Misiunilor este opțională. Pentru a intra în Misiune trebuie să dai click pe butonul „Începe Misiunea” din fereastra de informare a fiecărei Misiuni (Misiunile disponibile se găsesc în CONT > Promoții > Misiuni).
    Se aplică Termenii și Condițiile Generale, Regulile de Bonus și Full Bet ale GML.


Full Bet de la Betano pentru "El Clasico"

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus