Jocul Golden Goals îți aduce cele mai tari premii!

joi,  13 septembrie 2018 Ora: 15:42

Betfair a pregătit un o ofertă senzațională pentru clienții săi! 

Click aici pentru a vedea detaliile!

Tot ce trebuie să știi este că : 

  • Golden Goals presupune ca fiecare participant să ghicească scorul corect în fiecare meci dintr-un număr prestabilit de meciuri din campionate europene de fotbal selectate de Betfair.
  • Pentru a câștiga, participantul trebuie să preconizeze cu acuratețe scorul corect din TOATE meciurile selectate
  • Cu 5 minute înainte de lovitura de deschidere din primul meci din runda respectivă, pentru runda respectivă, se încheie trimiterea pronosticurilor pentru fiecare rundă a promoției Golden Goals.
  • Este permis un singur pronostic pe rundă pentru fiecare persoană.
  • Această promoție se adresează persoanelor cu vârsta de cel puțin 18 ani cu domiciliul în România.
  • Participarea la promoție este gratuită.
  • Este permis un singur cont pe persoană, conturile multiple vor fi închise

 

Câștigătorii premiilor vor fi stabiliți după cum urmează:

Competiția jackpot: premiul pentru competiția jackpot („jackpotul”) va fi acordat participantului care preconizează scorul corect pentru meciurile selectate pentru Golden Goals, atunci când jocul are cel puțin 6 meciuri dintre care se poate alege

Premiul rundei: dacă nu se câștigă jackpotul total, va exista un premiu de consolare de 2500 RON pentru fiecare rundă a promoției Golden Goals. Acest premiu va fi acordat participantului care preconizează cu acuratețe cel mai mare număr de scoruri corecte într-o rundă Golden Goals.

Competiția Clasamentul general: La sfârșitul fiecărei etape a competițiilor europene de top, liderul general (participantul cu cel mai mare număr de scoruri corecte) va primi un premiu de 10.000 RON

Click aici și te poți număra printre fericiții câștigători!!!

Dacă te înregistrezi prin cadrul acestui link depui minim 50 RON în contul tău de pariuri, vei fi adăugat în Grupul Premium al site-ului PonturisiPariuri.com.

 

Așteptăm mesajul tău! 

 

 

Ultimele pariuri