Irlanda - All Blacks, un test cat o finala de Cupa Mondiala

Rugby-ul internațional așteaptă cu mare interes confruntarea dintre Irlanda și Noua Zeelanda, forțele dominante în cele doua Emisfere ale Ovaliei. Câștigătoare a Turneului celor 6 Națiuni, reprezentativa Trifoiului a impresionat și în turneul din vara din Australia, încheiat cu doua victorii și un eșec în fata Wallabies, iar săptămâna trecută  a trecut de Argentina cu 28-17. De partea cealaltă, All Blacks, campionii mondiali en-titre, vin după un succes la limita, 16-15, în jocul test susținut în fata Angliei si știu ca trebuie sa dea tot ce au mai bun pentru a se impune și la Dublin. Asta mai ales ca rugbystii din Insula de Smarald sunt optimiști și datorita victoriei din urma cu doi ani de la Chicago, 40-29, dar și ca urmare a problemelor recente ale neo-zeelandezilor. Totuși, la o săptămână după întâlnirea de pe Soldier Field de acum doi ani, All Blacks și-au luat revanșa pe Aviva Stadium cu 21-9, acela fiind ultimul duel direct.

Totodata, eroul irlandezilor în meciul din Statele Unite, Conor Murray, va lipsi, el fiind o pierdere grea pentru naționala Trifoiului, care a întâmpinat serioase dificultăți când el nu s-a aflat pe teren.

Desi Irlanda este genul de echipa care poate sa învingă pe oricine, dar și sa piardă în fata oricui, este de așteptat ca All Blacks sa triumfe mâine seara la Dublin.

Fortuna
L1160665W000326
Bonus

Pont: Victorie Noua Zeelanda - Cota 1.44


Incaseaza bonusul de la Unibet acum

Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri