Franta - Argentina, cine opreste criza?

Fortuna
L1160665W000326
Bonus

Nationalele de rugby ale Frantei si Argentinei incearca sa isi revina dupa esecurile suferite saptamana trecuta in meciul test de astazi, de pe Stade Pierre Mauroy din Lille. "Cocosii galici" au avut un avantaj de 14 puncte cu Africa de Sud, dar au fost invinsi, la final, cu 29-26, ceea ce a reprezentat a cincea lor infrangere la rand in partidele internationale. Aceasta serie negativa i-a facut chiar pe jurnalistii de la L'Equipe sa se intrebe daca nu cumva aceasta este cea mai slaba echipa din istoria Frantei, comparabila cu cea din anii '20 si '60, cand Les Bleus acumulau esec dupa esec, situatie care nu s-a schimbat din 2017 incoace, fie ca selectionerul s-a numit Guy Noves sau Jacques Brunel.

De partea cealalta, "pumele" au ajuns la trei infrangeri consecutive, dupa ce au pierdut cu 28-17 pe terenul Irlandei, in urma unei prestatii bune a liniei de treisferturi, dar si in care pachetul de inaintare nu s-a mai ridicat la inaltimea reputatiei sale de odinioara. 

Cele doua echipe se vor intalni si in grupa C a Cupei Mondiale din Japonia din 2019, astfel ca antrenorul Argentinei, Mario Ledesma, considera ca un succes astazi ar putea oferi un avantaj psihologic pentru confruntarea de anul viitor. 

Ultima oara cand sud-americanii si francezii s-au intalnit a fost in 2016, cand si-au impartit victoriile in cele doua meciuri test de la Tucuman: 30-19 pentru "pume" si 37-0 pentru "cocosi".

Pentru jocul de diseara, Jacques Brunel a facut doua schimbari in 15-le de start al Frantei: aripa stanga va fi Yoann Huget, care il inlocuieste pe Damien Penault, accidentat la glezna in meciul cu Springboks, iar Gael Fickou ii va lua locul pe postul de centru dreapta lui Geoffrey Doumayrou.

Cele doua echipe s-au infruntat ultima oara pe terenul Frantei in 2014, cand Argentina s-a impus pe Stade de France cu 18-13, insa in precedenta batalie de la Lille, disputata in 2012, Les Bleus au castigat cu 39-22.

Astazi, este de asteptat ca pachetul de inaintare al Frantei sa faca diferenta in fata celui sud-american.

Pont: Victorie Franta la minimum 6,5 puncte - Cota 1.87


Incaseaza bonusul de la NetBet acum

Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri