EuroMisiunea Betano

joi,  11 iulie 2019 Ora: 19:43

EuroMisiunea Betano: primește un Full Bet de 50lei pariind pe meciurile din preliminăriile Ligii Campionilor și/sau Ligii Europa

Trei echipe reprezentă fotbalul românesc în PRIMUL TUR DE CALIFICARE AL UCL ediţia 2019-2020, în baza coeficienţilor calculați de UEFA:

CFR Cluj va juca cu FC Astana - primul meci în deplasare, pe 9 iulie.

FCSB va juca cu FC Milsami Orhei – primul meci acasă, pe 11 iulie.

Universitatea Craiova va juca cu FK Sabail – primul meci în deplasare, pe 11 iulie.

Încearcă-ți norocul și cunoștințele de microbist în EuroMisiunea Betano!

Plasează 3 pariuri multiple în cadrul meciurilor din preliminăriile Ligii Campionilor și/sau Ligii Europa care se vor desfășura între 09-11 iulie cu o cotă de minim 1,50 per selecție și o miză de minim 50 de lei per bilet și primești un Full Bet în valoare de 50 de lei!

Full Bet-ul poate fi folosit până pe 14 iulie.

Nu ești jucător Betano? Fă-ți cont acum și îți urăm bun venit cu un pachet special: atunci când efectuezi primul depozit pe site, în valoare de minim 25lei, vei primi din partea Betano un bonus de 500RON.

Fa-ti cont la Betano!

Ce ai de făcut?

  • Intră în CONTul tău Betano > Promoții > Misiuni
  • Click pe butonul „Începe Misiunea” din fereastra de informare a fiecărei Misiuni
  • Alege cota/cotele (de la 1.50 în sus) pe care le vrei pe biletul de joc
  • Click „FULL BET".
  • Click „PARIAZĂ ACUM”.

Dacă Full Bet-ul se validează, atunci contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. Aceasta va fi disponibilă pentru retragere.

Pariază DOAR pe meciurile din preliminăriile Ligii Campionilor și/sau Ligii Europa care se vor desfășura în perioada 09/07/2019 și 11/07/2019, cu toate selecțiile din cele 3 pariuri alese din aceste meciuri, și câștigă!

Ultimele pariuri
marti,  22 octombrie 2019