PREMIERĂ: Unde și alături de cine joacă dublu în prima săptămână din 2019 românii și româncele din Top 100 ATP şi WTA

Fortuna
L1160665W000326
Bonus

Listele de dublu ale turneelor WTA și ATP din prima săptămână a lui 2019 au fost definitivate, iar în cele ce urmează vă vom spune în premieră cine figurează pe acestea.

În Australia, la Brisbane vom avea două perechi cu prezență românească și anume Mihaela Buzărnescu (25 WTA) / Nadiia Kichenok (Ucraina, 37 WTA) și Horia Tecău (27 ATP) / Jean-Julien Rojer (Olanda, 19 ATP), în timp ce la Auckland, în Noua Zeelandă vom fi reprezentați de Raluca Olaru (44 WTA) / Abigail Spears (SUA, 29 WTA). Acestea din urmă vor fi și capi de serie, la fel ca Rojer / Tecău.


Irina Begu (23 WTA) / Saisai Zheng (China, 148 WTA) și Irina Bara (76 WTA) / Oksana Kalashnikova (Georgia, 75 WTA) vor evolua la Shenzhen, în China. Alte românce nu s-au înscris, dar încă o mai pot face la fața locului, pe cele patru locuri rămase disponibile. În 2017, Begu / Zheng ajungeau până în "sferturi" la Roland Garros (foto):Ultimul, dar nu cel din urmă, Marius Copil (locul 60 la simplu) a rămas primul sub linie pe lista turneului ATP 250 din capitala Qatarului, Doha, alături de maghiarul Marton Fucsovics (locul 36 la simplu) și cel mai probabil se vor înscrie și pe locurile rămase on-site, dacă nu va apărea vreo retragere până atunci.


Alte perechi interesante:

Brisbane (ATP 250 + WTA Premier): Bryan / Bryan, Nishikori / Nishioka, Lindstedt / Raonic, respectiv Krejcikova / Siniakova și Chan / Chan.

Shenzhen și Auckland (WTA International): Bacsinszky / Zvonareva, respectiv Flipkens / Larsson și Siegemund / Panova.


Meciurile vor debuta începând cu data de 30 decembrie, iar turneele feminine se vor vedea la Digi Sport!
 


AICI găsiți cine va evolua pe tablourile principale de simplu ale turneelor din prima săptămână a noului an;

Iar AICI găsiți cine s-a înscris pe listele destinate calificărilor.


 

Photo Credit: Getty Images, EPA, Neal Trousdale (OpenTenis) şi Tapio Saukkonen

Daniel Radu
 


Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri