Cota 80 pentru un succes al tricolorilor la Podgorica

marti,  20 noiembrie 2018 Ora: 11:04

Ultimul meci al Romaniei in grupele Uefa Nations League va avea loc in aceasta seara la Podgorica, acolo unde tricolorii vor juca impotriva Muntenegrului. 

Pentru a mai spera la calificare, Romania trebuie sa castige in Muntenegru, insa are nevoie si de ajutorul Lituaniei, care ar trebui sa nu piarda in deplasarea din Serbia.

Desi este greu de crezut ca acest scenariu se va intampla, ramanem optimisti, si trebuie sa speram pana in ultima clipa la calificare.

Elevii lui Cosmin Contra sunt neinvinsi in ultimele 9 partide, iar moralul in sanul echipei nationale este unul foarte ridicat.

La gazde vor lipsi cei mai buni jucatori, Savic si Jovetic, ambii fiind accidentati.

Cred ca Romania se poate impune in aceasta partida, iar pentru nationala noastra un succes ar fi important deoarece are sanse sa ramana in urna a 3-a la tragerea la sorti pentru viitoarele preliminarii pentru Campionatul European 2020. 

Deschide un cont nou la Betfair si profita de cota 80 pentru ca Romania sa o invinga pe Muntenegru.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 80 pentru succesul Romaniei in meciul contra Muntenegru, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZFBNGR.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa faceti un profit de 395 de RON, daca Romania castiga in deplasarea din Muntenegru.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Ultimele pariuri