Cota 80 pentru ca Neagu sa inscrie cele mai multe goluri la Europeanul de handbal

joi,  29 noiembrie 2018 Ora: 17:56

Campionatul european de handbal debuteaza astazi, 29.11.2018, cu un meci intre Franta si Rusia.

La aceasta competitie va participa si nationala Romaniei, care va face parte din grupa D, alaturi de Germania, Norvegia si Cehia.

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a echipei noastre, este principala favorita sa castige titlul de cea mai buna marcatoare a turneului, iar cota pentru ca acest lucru sa se intample, este 2.30.

Norvegia este marea favorita la castigarea turneului, cu o cota de 2.40, urmata de Franta si Olanda.

Castigatoare de 3 ori a titlului de cea mai buna jucatoare din lume, Cristina Neagu este vedeta acestui turneu, iar specialistii se asteapta ca ea sa fie si cea mai buna marcatoare a turneului.

Daca considerati ca jucatoarea noastra va reusi sa devina cea mai buna marcatoare a acestei competitii, deschide ti un cont nou la Betfair, pentru a profita de cota 80 pentru acest pariu.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 80  pentru ca, jucatoarea noastra, Cristina Neagu, sa fie golgheterul Campionatului european de handbal, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZSAN13.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa castigati  400 de RON, cu conditia ca, Cristina Neagu, sa fie cea mai buna marcatoare la Europeanul de handbal.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Ultimele pariuri