Cota 60 pentru victoria FCSB la Sfantu Gheorghe

marti,  04 decembrie 2018 Ora: 17:54
Admiral
L1172564W000756
Bonus

FCSB se deplaseaza la Sfantu-Gheorghe pentru etapa intermediara din Liga 1 care va avea loc la mijlocul acestei saptamani.

Elevii lui Nicolae Dica se afla in continuare pe locul 2 in clasament, la 2 puncte in spatele celor de la CFR Cluj.

FCSB a reusit sa se impuna in 3 din ultimele 4 partide jucate in Liga 1, singura remiza in acest interval fiind inregistrata in partida cu Dinamo.

In partida tur, FCSB a castigat cu scorul de 2-0 in fata celor de la Sepsi, gratie golurilor marcate de Gnohere si Coman, in ultimele 10 minute ale partidei.

Elevii lui Nicolae Dica au castigat toate cele 3 partide jucate impotriva echipei din Sfantu-Gheorghe, de fiecare data reusind sa se impuna fara sa primeasca gol.

Sepsi traverseaza si ea o perioada buna, cu 2 victorii si 2 remize in precedentele 4 partide.

Un aspect statistic interesant este faptul ca Sepsi a marcat exact un gol in ultimele 6 partide jucate pe teren propriu.

FCSB are prima sansa la victorie in aceasta partida, iar cota normala este in jurul valorii 2.00.

Deschide un cont nou la Betfair si profita de cota 60 pentru un succes al ros-albastrilor in partida din deplasare contra Sepsi.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 60, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZFBNGY.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa castigati  300 de RON, daca FCSB se impune in fata echipei din Sfantu-Gheorghe.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Ultimele pariuri