Cota 60 pentru victoria FCSB la Iasi

joi,  22 noiembrie 2018 Ora: 10:40

FCSB se deplaseaza la Iasi, in runda cu numarul 16 din Liga 1, intr-o partida care va avea loc Duminica, 25 Noiembrie, cu incepere de la ora 20:30.

Iesenii s-au impus cu scorul de 2-1 in deplasarea de la Giurgiu, in runda anterioara, punand astfel capat unei serii de 6 infrangeri consecutive.

De cealalta parte, FCSB a remizat in derby-ul contra celor de la Dinamo, scor 1-1.

In continuare, Mihai Pinitilii si Ovidiu Popescu sunt accidentati, si nu vor putea folositi de Nicolae Dica, in timp ce Romario Benzar si Bogdan Planic sunt suspendati, si vor absenta si ei.

Totusi exista si vesti bune pentru ros-albastrii, care se pot baza pe Mihai Balasa si Marko Momcilovic.

In sezonul trecut, FCSB a pierdut in play-off, scor 0-1, la Iasi, esec in urma caruia elevii lui Nicolae Dica au coborat pe pozitia a 2-a, pierzand astfel titlul de campioana.

Cred ca de aceasta data ros-albastrii vor dori o revansa, si ma astept la un succes al echipei oaspete in aceasta partida, chiar daca gazonul nu se va prezenta in cele mai bune conditii, din cauza vremii nefavorabile.

In partida tur, FCSB a reusit sa se impuna cu scorul de 4-0, gratie golurilor marcate de Gnohere (2), Man si Morutan.

 

Deschide un cont nou la Betfair si profita de cota 60 pentru un succes al celor de la FCSB in deplasarea de la Iasi.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 60 pentru un victoria celor de la FCSB in deplasarea de la Iasi, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZFBNGS.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa castigati  300 de RON, daca ros-albastrii castiga la Iasi.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Ultimele pariuri