Cota 60 pentru un succes al Barcei in deplasarea de la Milano

luni,  05 noiembrie 2018 Ora: 20:33

Barcelona a castigat ultimele 5 partide oficiale jucate in toate competitiile, reusind sa inscrie nu mai putin de 15 goluri in acest interval.

Desi joaca fara Leo Messi de 3 partide, catalanii se descurca excelent, reusind in acest timp o victorie clara in fata marii rivale Real Madrid, pe care a surclasat-o cu scorul de 5-1.

Si Inter traverseaza o perioada buna in Serie A, reusind sa castige ultimele 7 partide, iar in acest moment ocupa locul 2.

Totusi Barcelona a fost superioara in partida tur, cand s-a impus cu scorul de 2-0, si a mai avut cateva ocazii de a inscrie.

Cred ca diferenta de valoare intre cele doua echipe este destul de mare, si sunt sanse bune ca trupa catalana sa castige aceasta partida si sa isi adjudece calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor.

Barcelona ar putea fi calificata dupa primele 4 etape chiar si in cazul unei remize in aceasta partida, cu conditia ca cealalta partida din grupa sa se incheie la egalitate.

Deschide un cont nou la Betfair si profita de cota 60 pentru un succes al catalanilor in aceasta partida, fata de valoarea 2.10.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de aceasta cota marita, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZFBNGM.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa faceti un profit de 295 de RON.

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Ultimele pariuri