Cota 60 pentru o victorie a ros-albastrilor la Botosani

sambata,  15 decembrie 2018 Ora: 12:13
Unibet
L1160657W000330
Bonus

Penultimul meci al etapei cu numarul 20 din Liga 1 se va juca la Botosani, acolo unde echipa gazda primeste vizita celor de la FCSB.

In partida tur, elevii lui Nicolae Dica au condus cu scorul de 2-0, insa s-au vazut egalati pe final, de un gol primit in ultimul sfert de ora.

La ultima vizita la Botosani, FCSB nu a avut deloc emotii, reusind sa se impuna cu scorul de 3-0.

French Open

Dealtfel, FCSB are un bilant foarte bun in fata moldovenilor, reusind sa castige 10 din cele 12 partide directe jucate pana acum, iar la Botosani s-a impus in toate cele 6 meciuri.

Si in aceasta partida ros-albastrii pornesc cu prima sansa, acestia marcand minim 2 goluri in precedentele 4 partide jucate.

Cred ca daca elevii lui Nicolae Dica vor izbuti si in aceasta partida 2 goluri, nu vor rata victoria.

FCSB a primit gol in toate deplasarile jucate in Liga 1, iar 8 dintre aceste meciuri s-au incheiat cu goluri din partea ambelor formatii.

Cred ca ros-albastrii se vor impune in aceasta partida, si va invit sa  deschideti un cont nou la Betfair pentru a profita de cota 60 pentru o victorie a lor in deplasarea de la Botosani.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 60, in loc de valoarea de 1.75, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZFBNHE.

Cat se poate castiga cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa castigati  300 de RON, daca FCSB va izbuti sa castige toate cele 3 puncte in deplasarea de la Botosani.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.


Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus