Cota 50 pentru victoria cormoranilor in deplasarea de la Wolves

vineri,  21 decembrie 2018 Ora: 15:18
Unibet
L1160657W000330
Bonus

Primul meci al etapei cu numarul 18 din Premier League le pune fata in fata pe Wolves si Liverpool, doua echipe aflate intr-o forma foarte buna in ultima perioada.

Daca Liverpool are o serie de 5 victorii in toate competitiile, de cealalta parte, Wolves are si ea o serie de 3 victorii.

In ultima confruntare directa, Wolves a reusit sa castige chiar pe Anfield Road, scor 2-1, intr-o partida contand pentru Cupa Angliei.

French Open

Liverpool s-a impus in ultimele 3 deplasari jucate in Premier League, contra Watford, Burnley si Bournemouth, reusind victorii lejere la cel putin 2 goluri diferenta.

Si de aceasta data cormoranii au prima sansa la victorie, si cred ca o vor reusi.

In ultimele doua deplasari jucate pe acest stadion, Liverpool nu a avut nici o emotie, castigand de fiecare cu scorul de 3-0.

Cred ca Liverpool se va impune in aceasta partida, si va invit sa  deschideti un cont nou la Betfair pentru a profita de cota 50 pentru o victorie a lor in deplasarea de la Wolves.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 50, in loc de valoarea de 1.59, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZFBNHF.

Cat se poate castiga cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa castigati  250 de RON, daca Liverpool va izbuti sa castige toate cele 3 puncte in primul meci al rundei cu numarul 18 din Premier League.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.


Castigati 250 de LEI cu victoria lui Liverpool

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus