Cota 40 pentru victorie Manchester United

marti,  27 noiembrie 2018 Ora: 12:06
NetBet
L1160651W000195
Bonus

Manchester United isi poate asigura calificarea in optimile Ligii Campionilor, in cazul in care o va invinge in aceasta partida pe Young Boys, iar Valencia nu va castiga la Torino, contra Juventus.

Acest scenariu este foarte probabil, chiar daca Manchester United nu traverseaza cea mai buna forma.

In ultima runda, Manchester United a castigat cu scorul de 2-1 la Torino, contra celor de la Juventus, intr-o partida in care pornea ca victima sigura.

Jose Mourinho nu va putea conta in aceasta partida pe Victor Lindelof si Marcos Rojo, ambii fiind accidentati, insa nu sunt piese foarte importante in angrenajul sau.

Manchester United nu se descurca prea bine pe Old Trafford, acolo unde a inregistrat doar 3 victorii in ultimele 9 partide jucate.

In meciul tur, jucat la Berna, Manchester United a reusit sa se impuna cu scorul de 3-0.

Desi nu traverseaza cea mai grozava perioada, cred ca Manchester United poate sa castige aceasta partida, si va invit sa pariati pe o cota marita, oferita in exclusivitate de Betfair, clientilor noi.

Deschide un cont nou la Betfair si profita de cota 40 pentru un succes al elevilor lui Mourinho, pe teren propriu, contra Young Boys.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 40 pentru victoria celor de la Manchester United contra Young Boys, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZFBNGU.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa castigati  200 de RON, daca "diavolii rosii" se impun in aceasta partida.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Ultimele pariuri