Cota 40 pentru victorie Barcelona

vineri,  02 noiembrie 2018 Ora: 12:24

Barcelona traverseaza o perioada excelenta, cu 4 victorii consecutive reusite in toate competitiile.

In runda cu numarul 11, catalanii se vor deplasa la penultima clasata, Rayo Vallecano, pe care a invins-o de fiecare data in ultimele 5 vizite.

Rayo este o echipa spectaculoasa, care joaca fotbal ofensiv, insa intr-o partida contra Barcelonei, aceasta abordare poate fi foarte periculoasa.

Barcelona a castigat de fiecare data in ultimele 11 partide directe jucate in fata celor de la Rayo, si probabil ca va bifa un nou succes.

Deschide un cont nou la Betfair si profita de cota 40 pentru un succes al catalanilor in aceasta partida, fata de valoarea 1.33

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de aceasta cota marita, trebuie sa va inregistrati folosind codul promotional ZFBNGJ.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa faceti un profit de 195 de RON.

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la aceasta casa de pariuri prin site-ul nostru, veti beneficia de abonament premium, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Ultimele pariuri