Cota 40 pentru victorie Barcelona

joi,  18 octombrie 2018 Ora: 12:37
Superbet
L1160659W000328
Bonus

Dupa 4 partide fara succes in Primera Division, Barcelona spera sa puna punct acestei serii negre in meciul de pe teren propriu contra liderului, Sevilla.

Barcelona a reusit sa castige 7 din precedentele 8 partide jucate impotriva celor de la Sevilla in toate competitiile, si credem noi ca va castiga si de aceasta data.

Sevilla nu a mai adus puncte de pe Nou Camp din 2011  reusind atunci o remiza, scor 0-0.

Asadar, ultimele 6 vizite ale echipei andaluze pe stadionul Barcelonei s-au incheiat cu esec pentru acestia.

BETFAIR ofera clientilor noi cota 40 pentru un succes al catalanilor in aceasta partida, fata de valoarea 1.35 pe care celelalte case de pariuri o ofera.

Pentru a beneficia de aceasta cota marita, trebuie sa va inregistrati folosind codul promotional ZFBNGC.

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa faceti un profit de 195 de RON.

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la aceasta casa de pariuri prin site-ul nostru, veti beneficia de abonament premium, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

 

 

Ultimele pariuri