Cota 40 pentru victoria Barcelonei in meciul cu Betis

joi,  08 noiembrie 2018 Ora: 13:32
BetFair
L1160655W000329
Bonus

Barcelona primeste vizita celor de la Betis in etapa cu numarul 12 din Primera Division, intr-o partida care va avea loc pe stadionul Nou Camp, duminica, 11 Noiembrie, cu incepere de la ora 17:15.

Seria de 5 victorii consecutive obtinute de Barcelona in toate competitiile, a fost incheiata de Inter, care a izbutit sa incheie la egalitate in fata catalanilor, in runda a 4-a din Liga Campionilor.

Barcelona a reusit sa castige ultimele 9 partide jucate pe teren propriu contra celor de la Betis, iar in 8 din aceste 9 partide, catalanii au marcat minim 3 goluri.

Betis are un meci greu in Europa League, contra celor de la AC Milan, si probabil ca oboseala se va resimti pentru jucatorii din Sevilla.

Barcelona a castigat la minim 2 goluri diferenta ultimele 7 partide jucate pe teren propriu contra celor de la Betis.

Mizam pe un succes fara probleme al echipei gazda, si probabil ca Barcelona va mai bifa 3 puncte in drumul lor spre titlul de campioana. 

Deschide un cont nou la Betfair si profita de cota 40 pentru o victorie a Barcelonei in fata celor de la Betis, fata de valoarea normala de 1.20.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 40 pentru victorie Barcelona, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZFBNGO.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa faceti un profit de 195 de RON.

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Ultimele pariuri