Cota 40 pentru un succes al tricolorilor

joi,  15 noiembrie 2018 Ora: 13:12
Unibet
L1160657W000330
Bonus

Romania joaca impotriva Lituaniei in penultima partida din grupa a 4-a League C, a Uefa Nations League. 

Nationala noastra mai are sanse la promovarea in League B, insa are nevoie de 2 victorii in ultimele 2 partide, dar depinde si de jocul rezultatelor.

In cealalta partida a grupei se vo intalni Serbia si Muntenegru, iar sarbii, care ocupa prima pozitie in acest moment, au sanse reale sa castige.

Elevii lui Cosmin Contra trebuie sa obtina victoria in aceasta partida, chiar daca nu vor avea alaturi suporterii, meciul fiind disputat cu portile inchise.

In meciul tur, Romania s-a impus cu scorul de 2-1, gratie unui gol marcat de Maxim pe finalul partidei.

Romania s-a impus de 8 ori in fata Lituaniei, pierzand o singura data, in 2008, in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2010. 

Deschide un cont nou la Betfair si profita de cota 40 pentru ca Romania sa o invinga pe Lituania.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 40 pentru succesul Romaniei in meciul cu Lituania, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZFBNGQ.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa faceti un profit de 195 de RON, daca Romania castiga in fata Lituaniei.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Ultimele pariuri