Cota 40 pentru un succes al lui Djokovic la Turneul Campionilor

joi,  08 noiembrie 2018 Ora: 15:38

Novak Djokovic, lider in clasamentul ATP, este principalul favorit la castigarea editiei din 2018 a Turneului Campionilor.

Jucatorul sarb poate profita si de absenta lui Rafael Nadal, care si-a incheiat sezonul mai devreme din cauza unor probleme medicale.

Principaul adversar al lui Djokovic este Roger Federer, insa credem noi ca sarbul este intr-o forma mai buna decat adversaraul sau, si poate sa il invinga intr-o eventuala finala.

French Open

Novak Djokovic face parte din grupa A a Turneului Campionilor, alaturi de Marin Cilic, John Isner si Alexandr Zverev.

Novak Djokovic conduce la general cu scorul de 8-2 in confruntarile contra lui John Isner, si cu scorul de 16-2 in fata lui Marin Cilic.

Doar contra germanului Alexandr Zverev, Novak Djokovic are un bilant de 1-1, acestia intalnindu-se doar de 2 ori pana acum.

Chiar si in intalnirile cu Roger Federer, cel pe care l-ar putea intalni in finala acestui turneu, Nole conduce la general cu scorul de 25-22.

Novak Djokovic a castigat Turneul Campionilor timp de 4 ani la rand, intre 2012 si 2015.

Deschide un cont nou la Betfair si profita de cota 40 pentru ca Novak Djokovic sa castige Turneul Campionilor de la Londra.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 40 pentru succesul lui Djokovic la Londra, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZSAN12.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa faceti un profit de 195 de RON, daca Novak Djokovic castiga Turneul Campionilor.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.


Cota 40 pentru Djokovic castigator la Turneul Campionilor

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus