Cota 40 pentru succesul celor de la FCSB

joi,  25 octombrie 2018 Ora: 17:45

Dupa doua infrangeri consecutive, FCSB incearca sa iasa din criza in meciul de pe teren propriu contra celor de la FC Voluntari, ultima clasata.

In urma celor doua infrangeri suferite, elevii lui Nicolae Dica au coborat pe locul 2, fiind devansati de CFR Cluj.

Cele doua echipe s-au intalnit de 6 ori pana acum in Liga 1, iar bilantul este favorabil ros-albastrilor, care s-au impus de 3 ori, doua partide s-au incheiat la egalitate, si o singura data s-a impus FC Voluntari.

FCSB a castigat 3 partide, pe teren propriu in acest sezon, a inregistrat alte doua remize, si a suferit un esec. 

Credem ca elevii lui Nicolae Dica nu isi mai permit pasi gresiti, dupa ce au ajuns pe pozitia secunda, si mizam pe un succes al ros-albastrilor in aceasta partida.

Betfair ofera clientilor noi cota 40 pentru un succes al ros-albastrilor in aceasta partida, fata de valoarea 1.35 pe care celelalte case de pariuri o ofera.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de aceasta cota marita, trebuie sa va inregistrati folosind codul promotional ZFBNGG.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa faceti un profit de 195 de RON.

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la aceasta casa de pariuri prin site-ul nostru, veti beneficia de abonament premium, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Ultimele pariuri