Cota 35 pentru un succes al lui Liverpool

miercuri,  26 decembrie 2018 Ora: 14:34
Admiral
L1172564W000756
Bonus

Liverpool o intalneste pe Newcastle in etapa de "Boxing Day", intr-o partida care va avea loc miercuri 26 decembrie, cu incepere de la ora 17:00.

Liverpool are 4 puncte avans in fruntea clasamentului din Premier League, reusind sa profite de pasul gresit facut de Manchester City in runda anterioara, in confruntarea cu Crystal Palace.

Liverpool are un sezon extraordinar, si este singura echipa neinvinsa in acest sezon.

French Open

Elevii lui Jurgen Klopp s-au impus in 10 din precedentele 12 partide jucate pe teren propriu impotriva celor de la Newcastle.

In acest moment, "cormoranii" au o serie de 7 succese consecutive in Premier League.

Liverpool are si o defensiva foarte buna, incasand doar 7 goluri pana acum.

De cealalta parte, Newcastle are si ea o serie pozitiva, reusind 4 victorii in ultimele 7 meciuri jucate.

Totusi, Newcastle nu se descurca prea bine in deplasarile de pe Anfield Road, acestia avand o serie de 19 meciuri fara victorie pe acest stadion.

Cred ca Liverpool poate sa castige aceasta partida, si va invit sa  deschideti un cont nou la Betfair pentru a profita de cota 35 pentru victoria "cormoranilor".

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 35, in loc de valoarea de 1.17, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZFBNHH.

Cat se poate castiga cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa castigati  175 de RON, daca Barcelona va incheia anul cu o victorie.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.


170 lei profit pentru victoria lui Liverpool

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus