Cota 35 pentru Barcelona in partida din Cupa

marti,  30 octombrie 2018 Ora: 11:29

Barcelona joaca impotriva celor de la Cultural Leonesa in Cupa Spaniei, dupa succesul din "El Clasico".

Formatia antrenata de Ernesto Valverde si-a reintrat in forma dupa o perioada mai slaba, si a reusit 3 victorii consecutive, toate la minim 2 goluri diferenta.

Desi probabil va folosi mai multi jucatori de rezerva in aceasta partida, Barcelona ramane favorita clara, si nu cred ca va intampina probleme contra unei formatii din esalonul 3 fotbalistic din Spania.

Diferenta de valoare intre cele doua formatii este clar in favoarea echipei oaspete, si cred ca forma buna a catalanilor va continua, si vom asista la un nou succes al lor.

Betfair ofera clientilor noi cota 35 pentru un succes al Barcelonei in aceasta partida, fata de valoarea 1.13 pe care celelalte case de pariuri o ofera.

Ce trebuie sa faceti pentru a profita de oferta:

Pentru a beneficia de aceasta cota marita, trebuie sa va inregistrati folosind codul promotional ZFBNGI.

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Cat puteti castiga in urma acestei promotii?

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa faceti un profit de 170 de RON.

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la aceasta casa de pariuri prin site-ul nostru, veti beneficia de abonament premium, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

 

 

Ultimele pariuri