Cota 30 pentru victorie Real Madrid

luni,  22 octombrie 2018 Ora: 17:20

 

Real Madrid traverseaza cea mai neagra perioada din istoria clubului, acestia reusind o singura remiza in ultimele 5 partide jucate.

In week-end, Real Madrid a pierdut pe teren propriu contra Levante, iar in urma acestui esec a coborat pe locul 7 in clasament.

Totusi, in Liga Campionilor, Real Madrid are 3 puncte dupa primele doua runde, si urmeaza dubla cu Viktoria Plzen.

In cazul in care va castiga ambele partide jucate in fata campioanei din Cehia, madrilenii au sanse bune de a se califica in primavara europeana.

Diferenta de valoare intre cele doua formatii este clar in favoarea echipei gazda, si cred ca acum este momentul ideal pentru madrileni sa iasa din aceasta pasa neagra.

Betfair ofera clientilor noi cota 30 pentru un succes al spaniolilor in aceasta partida, fata de valoarea 1.06 pe care celelalte case de pariuri o ofera.

Ce trebuie sa faceti pentru a profita de oferta:

Pentru a beneficia de aceasta cota marita, trebuie sa va inregistrati folosind codul promotional ZFBNGE.

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Cat puteti castiga in urma acestei promotii?

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa faceti un profit de 145 de RON.

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la aceasta casa de pariuri prin site-ul nostru, veti beneficia de abonament premium, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

 

 

Ultimele pariuri