Cota 30 pentru o reusita in meciul Manchester City - Hoffenheim

luni,  10 decembrie 2018 Ora: 22:59
Unibet
L1160657W000330
Bonus

Manchester City joaca impotriva celor de la Hoffenheim in ultima partida contand pentru grupa F a Ligii Campionilor.

Echipa antrenata de Pep Guardiola ocupa prima pozitie in clasamentul acestei grupe, cu 10 puncte acumulate, si mai are nevoie de un punct pentru a-si asigura prima pozitie in clasament.

De cealalta parte, Hoffenheim a fost eliminata din competitie, insa pastreaza sanse pentru a se califica in Europa League.

French Open

Totusi, sansele echipei din Germania de a termina pe locul 3 sunt destul de mici, deoarece are nevoie de o victorie in aceasta partida, coroborata cu un succes al celor de la Lyon in Ucraina, contra Sahtior.

In meciul tur, Manchester City a reusit sa se impuna cu scorul de 2-1 in deplasarea din Germania.

Ultimele 10 partide jucate de Manchester City in Liga Campionilor s-au incheiat cu minim 3 reusite. Casele de pariuri ofera cota 1.30 pentru un nou meci cu minim 3 reusite.

Manchester City a reusit sa inscrie minim 2 goluri in precedentele 4 partide jucate in Liga Campionilor.

Hoffenheim a incheiat ultimele 7 partide jucate cu reusite de ambele parti.

Sunt sanse bune ca in aceasta partida sa vedem minim un gol, tinand cont de faptul ca cele doua echipe nu au inregistrat nici o partida fara gol marcat.

Deschide un cont nou la Betfair si profita de cota 30 pentru un gol inscris in partida dintre Manchester City si Hoffenheim.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 30, in loc de valoarea reala de 1.02, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZFBNHC.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa castigati  150 de RON, daca meciul dintre Manchester City si Hoffenheim nu se va incheia fara goluri.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.


Manchester City - Hoffenheim peste 0.5 goluri@30.00

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus