Cota 25 pentru ambele marcheaza in derby

joi,  08 noiembrie 2018 Ora: 17:58
Fortuna
L1160665W000326
Bonus

Cel mai important meci din fotbalul romanesc se va disputa duminica pe National Arena, si le pune fata in fata pe Dinamo si FCSB, cele doua mari rivale bucurestene.

Dinamo se afla intr-o criza profunda, fiind in zona retrogradarii, in timp ce FCSB are si ea o perioada destul de stearsa, cu victorii la limita in ultima perioada, precum si cateva infrangeri neasteptate.

Ambele formatii au mari probleme pe faza defensiva, chiar daca in ultima etapa au reusit sa termine fiecare fara gol primit.

French Open

Doar intr-unul din ultimele 12 derby-uri am avut parte de gol din partea unei singure echipe, in 2017, cand FCSB se impunea la limita, scor 1-0.

Derby-urile din ultimii ani au fost foarte spectaculoase, deseori cu rasturnari de situatie, iar sansele pentru un nou meci de acest gen sunt destul de bune.

Deschide un cont nou la Unibet si vei obtine cota 25 pentru pronosticul ambele echipe marcheaza, fata de valoarea 1.76.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 25 pentru ambele marcheaza in derby, trebuie sa va inregistrati la Unibet de pe acest link.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 10 RON, iar daca pariul este castigator veti putea sa retrageti banii, fara sa fie nevoie de un rulaj.

Practic, cu o investitie de doar  10 RON, puteti sa faceti un profit de 240 de RON, singura conditie fiind ca in derby-ul dintre Dinamo si FCSB, sa vedem goluri din partea ambelor echipe.

De retinut faptul ca doar pariurile single pre-meci sunt valabile pentru aceasta promotie.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, NU este nevoie de rulaj.

Ce beneficii in plus iti oferim?

Daca va inregistrati la Unibet folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.


Cota 25 pentru goluri Dinamo si FCSB

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus