Castiga rotiri gratuite la slot-ul video Flowers de la Betano

sambata,  29 decembrie 2018 Ora: 13:32

Betano, casa de pariuri online care ofera cel mai mare bonus de pe piata din Romania, 500 RON a pregatit o promotie interesante pentru toti clientii, denumita LUCKY SPIN.

Ce trebuie sa fac pentru a profita de oferta?

Pentru a beneficia de aceasta promotie, este necesar doar sa invarti roata Lucky Spin atunci cand ea apare, si vezi cate Rotiri gratuite ai castigat.

Cat pot sa castig in urma acestei promotii?

Cu aceasta promotie puteti castiga intre 3 si 20 de rotiri gratuite, care vor fi disponibile in cont imediat, si vor putea fi folosite in urmatoarele 3 zile.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Profiturile obtinute in urma acestor rotiri nu sunt conditionate de nici un rulaj, si vor fi creditate in cont ca numerar.

French Open

Lucky Spin este valabil o singura data pentru fiecare client, iar daca organizatorul observa un abuz din partea clientilor, acesta isi rezerva dreptul de a intrerupe promotia.

Fiecare Rotire Gratuita are valoare de 1 LEU.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betano folosind acest link, veti beneficia de un abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium a site-ului.


20 de rotiri gratuite la Flowers - Betano

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus