BREAKING NEWS: mai multi jurnalisti anunta ca patronul lui Leicester a murit in accidentul de elicopter! S-a prabusit in parcarea stadionului!

WMomente cumplite dupa Leicester - West Ham United!  

Elicopterul patronului Vichai Srivaddhanaprabha s-a prabusit in apropierea stadionului King Power, chiar dupa meciul cu West Ham. In aceste moment, nu se stie daca Srivaddhanaprabha se afla sau nu in aparatul de zbor!

Update 00:39 Patronul lui Leicester se afla in elicopter, confirma King Power, care nu da insa niciun detaliu despre situatia medicala a vreunuia dintre pasageri! Elicopterul cu 8 locuri ar trebui sa ajunga la Londra.

Update 00:09 Conform mai multor informații de ultima ora publicate pe Twitter, patronul lui Leicester ar fi murit in accident, alaturi de directorul de fotbal al clubului si pilot!!!! Informatia nu a fost confirmata oficial!

Update 23:59 Nicio victima in rândul jucatorilor sau al staff-ului de la West Ham.

Update 23:55 Momentul in care elicopterul a plecat de pe stadionul King Power.

Update 23:51 Martorii sustin ca elicopterul a decolat de pe stadion, dar s-a prabusit dupa numai cateva secunde in parcarea E a arenei. Acolo isi parcheaza de obicei masinile membrii staff-ului. Parcarea e la 150 de metri de arena.

Update 23:47 Patronul lui Leicester ERA in avio, anunta Mirror. Nu se cunoaste in acest moment cine il insotea pe miliardar.

Update 23:28 Srivaddhanaprabha e preluat de regula dupa meciuri de pe gazonul stadionului de elicopterul sau personal.

Update 23:26 Srivaddhanaprabha are o avere estimata la 5 miliarde de lire, este proprietarul lui Leicester si diretorul King Power, sponsorul principal al clubului.

Update 23:20 Mai multi jucatori de la Leicester au izbucnit in lacrimi cand au vazut flacarile, scrie Daily Mail.

Sursa: www.Sport.ro


Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri