Bonus CASHBACK 300 LEI - Fortuna Bet

miercuri,  17 octombrie 2018 Ora: 20:31
Admiral
L1172564W000756
Bonus

Unul dintre sponsorii echipei nationale de fotbal a Romaniei, FORTUNA, vine in intampinarea clientilor noi cu un bonus cashback de 300 de lei, odata cu lansarea noii platforme de pariuri.

Licentiata inca din 2016 in Romania, FORTUNA este una dintre cele mai bune case de pariuri prezente la noi in tara.

FORTUNA a preluat Publicbet in 2015, iar pariorii mai vechi probabil ca isi amintesc de aceasta agentie de pariuri care era una dintre cele mai frecventate din tara.

FORTUNA detine in acest moment aproximativ 750 de locatii in toata tara, cele mai multe fiiind, evident, in Bucuresti.

Programul de functionare al agentiilor terestre este 10:00 – 22:00, de luni pana duminica.

Oferta propusa de aceasta casa de pariuri este una foarte variata, avand posibilitatea de a paria unele optiuni care se gasesc doar aici.

Noua platforma a fost gandita in asa fel incat pariorii sa poata beneficia de un meniu prietenos si accesibil.

Bonusul de 300 de lei se adreseaza doar clientilor care si-au deschis un cont dupa data de 24.07.2018, si este oferit sub forma unui pariu fara risc, cu returnarea mizei in totalitate, in cazul in care primul pariu este pierzator.

Miza minima pentru acest bonus este 10 lei, iar cea maxima, de 300 de lei.

Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a incasa acest bonus este sa va inregistrati aici si sa activati acest bonus in termen de 3 zile, prin plasarea unui pariu.

Un aspect important este faptul ca nu exista conditii de rulare a acestui bonus,  miza fiind returnata in contul de jucator, dupa ce pariul va fi validat ca necastigator.

Daca va inregistrati la aceasta casa de pariuri prin site-ul nostru (click aici) veti beneficia de abonament premium, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

 

 

Ultimele pariuri