Bogdan Socol se alatura echipei PonturiSiPariuri.com

De astăzi, 05.11.2018, îndrăgitul comentator si realizator sportiv Bogdan Socol se alătură proiectului PonturisiPariuri.com. Considerat cel mai vulcanic și mai pasional crainic TV de fotbal, Bogdan s-a distins de-a lungul celor 15 ani de activitate, în care a comentat peste 2000 de meciuri, prin stilul sau latino-american, felul în care trăiește fiecare joc și vocea speciala, calități apreciate de mii și mii de iubitori ai sportului-rege. Pasiunea pentru sport s-a materializat și în scris, el publicând deja doua cărți, Jurnalul unui iubitor de fotbal și 100 de fotbalisti legendari, iar alte doua, 100 de sportivi legendari și Jurnalul Cupei Mondiale 2018, sunt în lucru. 

Unul dintre realizatorii emisiunii Fotbal European de la Digi Sport, Bogdan Socol a prezentat timp de o luna si primul sezon al show-ului fenomen Exatlon România. 

Desemnat de doua ori cel mai bun comentator al anului, Bogdan Socol s-a remarcat și drept un tipster plin de inspirație în ultimii doi ani, în care a oferit ponturi excelente pentru amatorii de pariuri. Iar de astăzi, articolele și propunerile sale pentru pariuri le puteți citi în exclusivitate pe PonturisiPariuri.com.


Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri