Betano ofera un bonus de Black Friday

vineri,  16 noiembrie 2018 Ora: 13:40
NetBet
L1160651W000195
Bonus

Betano, casa de pariuri online care ofera cel mai mare bonus de pe piata din Romania, 500 RON, ofera de Black Friday un pariu extra.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa:

Pentru a beneficia de aceasta promotie, este necesar sa jucati meciuri din fotbal, baschet si volei, care se vor desfasura, vineri, 16 Noiembrie, in sectiunea live. Este necesar sa jucati doua bilete de minim 20 de lei, cu o cota de minim 1.50.

Cat putem castiga in urma acestei promotii?

Indiferent daca pierzi sau castigi pariurile live, vei obtine un Fullbet de 20 de lei, plus sansa de a castiga 100 de rotiri gratuite la video slot-ul Guns n' Roses.

Fullbet-ul oferit trebuie folosit pana in data de 18/11/2018, in caz contrar, acesta fiind pierdut.

Ce meciuri putem sa jucam in cadrul acestei promotii?

Oferta este valabilă pentru meciurile din sectiunea live disputate vineri, 16 Noiembrie 2018, din urmatoarele sporturi: fotbal, baschet si volei.

Cum sa inscriu in aceasta promotie?

Pentru a intra in promotie, este nevoie de inregistrare, insa acest proces este foarte simplu. Trebuie sa apasati butonul "Incepe Misiunea", din sectiunea CONT > Promoții > Misiuni.

Bonus

Daca va inregistrati la Betano folosind link-ul acesta , veti beneficia de abonament premium, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

 

 

Ultimele pariuri