BetCombo: noua opțiune de pariere de la Betano!

miercuri,  11 septembrie 2019 Ora: 11:13

Betano este una din cele mai populare case de pariuri online în rândul jucătorilor din România! Nu mai puțin de 29 sporturi sunt acoperite de către Betano, la care se adaugă pariurile pe jocurile electronice (eSports) și pe politică. Evident, secțiunea de pariuri este și ea la înălțime, atât în ceea ce privește numărul de evenimente, cât și numărul de opțiuni pentru fiecare eveniment.

Betano are deja una dintre cele mai bogate oferte de pariere din România, cu peste 1.300 de opțiuni de pariuri pe meci, însă profesionalismul acestei case de pariuri se traduce și prin crearea de noi oportunități pentru clienți: cea mai nouă și mai atractivă opțiune oferită de Betano este BetCombo– de acum, putem paria pe până la 7 selecții pe meciurile favorite!

Microbiștii adevărați și fanii echipelor cunosc evoluția fiecărui jucător, cine este accidentat, cine e la apogeul carierei, care au fost rezultatele confruntărilor anterioare ale echipelor și pot intuit ușor ce urmează să se întâmple într-o partidă: ce echipă va câștiga, ce jucător va înscrie, că vor da puține goluri și vor fi multe cornere. Betano deja oferă unele opțiuni de pariere deja combinate (pariuri duble pe marcator și scor corect sau echipele să înscrie și peste/sub la goluri), însă cu noua variantă BetCombo putem paria pe aceste evenimente, în cadrul unui singur bilet, fără să mai fim nevoiți să plasăm mai multe bilete simple.

Putem alege oricare 7 combinații din următoarele opțiuni:

- rezultat final
- total goluri
- peste/sub goluri
- ambele echipe înscriu
- următorul gol
- șansă dublă
- pauză/final
- scor corect
- handicap
- primul marcator
- ultimul marcator
- marcator în meci
- total goluri echipă
- total goluri în repriză
- scor corect în repriză
- rezultat în repriză
- jucători care primesc cartonaș
- cursul jocului
- peste/sub cornere
- total cornere
- total cartonașe
- cornere echipă
- cartonașe echipă
- handicap cornere
- handicap cartonașe

Pașii sunt simpli:

1. Intrăm în contul Betano
2. Alegem meciul de fotbal pe care vrem să pariem
3. Selectăm opțiunea BetCombo
4. Alegem între 2 și 7 piețe pentru bilet!

Selecțiile vor fi adăugate pe bilet, iar pariul va fi creat cu cotele afișate!

Încearcă-ți norocul și cunoștințele de microbist cu BetCombo de la Betano!

Ne plac provocările, așa că venim cu două propuneri de neratat:

Universitatea Craiova vs FCSB

Meciul se va desfășura duminică 15 septembrie de la ora 21 pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

La BETANO, X/X Pauză/Final are în acest moment cota de 5, Sub 10.5 cornereare cota de 2.22, Sub 7.5 total cartonașe are cota2.45, rezultat final egal are cota 3.55, sub 2.5 total goluri are cota 2.05, iar rezultat meci egal & peste 1.5 goluri are cota 8.5.

Pe un astfel de bilet de pariere cota este de 24, iar cu o miză de 50lei câștigul este 1200lei.

Inter Milano vs Udinese Calcio

Meciul se va desfășura sâmbătă 14 septembrie de la ora 21:45 pe Stadio Giuseppe Meazza, cunoscut și sub numele de San Siro, din Milano, Italia.

La BETANO, Inter Milano câștigă rezultat final are în acest moment cota de 1.30, scor corect 2 – 0 are cota 6.50, sub 3.5 total goluri are cota 1.47, iar Romelu Lukaku (Inter Milano) marchează oricând are cota 1.75.

Pe un astfel de bilet de pariere cota este de 11, iar cu o miză de 50lei câștigul este 550lei.

Nu ești jucător Betano? Fă-ți cont acum și îți urăm bun venit cu un pachet special: atunci când efectuezi primul depozit pe site, în valoare de minim 25lei, vei primi din partea Betano un bonus de 500RON.

Nu rata bonusurile de 100%! ->

Fondată în 2016, casa de pariuri Betano s-a lansat pe piața românească cu licență de funcționare înregistrată în Malta. Betano are o experiență convingătoare, dobândită în special în Grecia și Cipru, unde este clasată în “Top 3 cele mai bune case de pariuri online”, sub denumirea Stoiximan. În Europa, denumirea de Betano este regăsită doar în România, numele fiind special creat pentru pasionații de jocuri de noroc români.

Ultimele pariuri
marti,  17 septembrie 2019
marti,  17 septembrie 2019
luni,  16 septembrie 2019
duminica,  15 septembrie 2019
sambata,  14 septembrie 2019