Betano va ofera posibilitatea sa pariati pe viitorul tehnician al celor de la CFR Cluj

miercuri,  20 februarie 2019 Ora: 18:41
Unibet
L1160657W000330
Bonus

Betano, casa de pariuri online care ofera cel mai mare bonus de pe piata din Romania, 500 RON,a pregatit un pariu special pentru Liga 1, in legatura cu urmatorul antrenor al celor de la CFR Cluj.

Dupa demiterea lui Antonio Conceicao, CFR Cluj a ramas fara antrenor principal, iar interimatul va fi asigurat de Alin Minteuan, fost jucator al feroviarilor.

Pariul oferit de Betano consta in pronosticarea corecta a numelui celui care va fi pe banca in data de 01.03.2019, in partida jucata pe teren propriu contra celor de la Sepsi Sfantu-Gheorghe.

French Open

Favoritul este Alin Minteuan, care primeste cota 2.00 pentru a-si continua interimatul, in timp ce urmatorul cotat este Dan Petrescu, antrenor care in sezonul trecut a cucerit titlul de campioana cu "feroviarii", acesta avand cota 2.15.

Dan Alexa, cel care in aceasta iarna a fost foarte aproape de a deveni antrenorul celor de la FCSB, ocupa ultimul loc pe podium in privinta favoritilor la preluarea bancii tehnice a celor de la CFR Cluj, cu cota 10.

Urmatorii 3 tehnicieni: Costel Galca, Edi Iordanescu si Eugen Neagoe au toti cota 20 pentru a deveni antrenori ai campioanei Romaniei.

Ultimul, dar nu cel din urma, este Marius Sumudica, care primeste cota 30 pentru a prelua formatia alb-visinie.


Pariaza pe urmatorul antrenor al celor de la CFR Cluj

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus