Betano, cea mai diversificată ofertă de pariere din România pentru EURO

sambata,  12 iunie 2021 Ora: 13:39

Betano, cea mai diversificată ofertă de pariere din România pentru Europeanul de Fotbal
Fie că vei paria pentru prima oară la European, fie că deja îți place adrenalina sportului și cunoști distracția unui pariu de fotbal, Betano îți oferă pe durata turneului final opțiuni pe care nu le găsești în altă parte. Totul, dublat de o aplicație premiată, pe care totul merge extrem de rapid și fără să se blocheze vreodată.

Numărul de peste 2020 de pariuri pentru fiecare meci în timpul Europeanului spune deja totul. Bonusurile unice de pe durata turneului vorbesc și ele de la sine, unde mai poți câștiga premii zilnice fără să depui și să retragi câștigurile provenite din bonusuri (free bet la  sport sau rotiri gratuite la casino) fără condiții de rulaj?

Am putea să ne oprim aici, însă vom merge în detaliu. Oferta Betano pentru European este mondială.
De la faimosul 1X2 pe care îl joacă oricine, fie că este începător sau nu, lucrurile cresc. Pariurile pentru fiecare meci sunt disponibile cu cel puțin una sau două zile înainte de fluierul de start.
SuperLive

Pentru fiecare meci există SuperLive, opțiunea de pariere live pe intervale foarte scurte de timp, care te ajută să trăiești meciul extrem de dinamic. SuperLive) împinge conceptul de pariuri pe intervale (de obicei 10 sau 15 minute) mult mai departe.
Pariuri pe jucători

Urmează cea mai bogată ofertă pentru pariurile legate de jucători, împărțita în cadrul meciurilor în: "Jucători" & "Speciale jucători". Câteva categorii de pariere notabile: Omul meciului, Jucătorul să înscrie mai multe goluri decât echipa adversa, Pariuri pe cartonașe jucători, Total șuturi, pase de gol, șuturi pe poartă, deposedări pentru jucători din ambele echipe. Iar lista merge mai departe până la 2020.

Cote maxime

Nu uita de cotele cu Marjă 0% ale Betano, conceptul introdus în premieră pe piața locală, în 2015. Meciurile cu cote maxime le găsești marcate pe site cu „Marjă 0%” și îți aduc doar ție un câștig maxim, fără profit pentru casa de pariuri care le oferă.

Pariuri Speciale

1. Câștigător competiție – extrem de căutat acest pariu. Toți îl au, dar cu ce vine Betano în plus. Sunt pariurile derivate din aceasta, și care se regăsesc sub categoria "Câștigători Speciale". Printre acestea avem pariuri ca Șansă Dubla - Câștigător, dar și varianta "Nu va câștiga" pentru favoritele principale ale competiției.

2. Pariuri speciale pentru fiecare grupă.

3. Pariuri speciale pentru o selecție foarte mare de jucatori.  Aici, pe lângă pariurile populare precum Cel mai bun pasator sau Golgheterul competiției, există pariuri pentru Golgheteri in turneu pentru marile echipe din Europa: Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Chelsea, Inter Milano, Juventus Torino, Liverpool, Manchester City, Manchester United.

4. Golgheter în turneu pentru principalele campionate naționale de club din Europa: Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga.

5. Totaluri turneu

6. Speciale – ies în evidență ofertele legate de Recorduri, aflate in partea de jos a paginii, precum "Stadionul cu cea mai mare medie de goluri pe meci din competiție", "Arbitrul finalei", "Echipa de club cu cele mai multe goluri marcate in turneu";

7. Pariuri speciale pe etapă - pentru fiecare din cele 3 etape din faza grupelor (12 meciuri pentru fiecare), precum și pentru fiecare zi cu mai mult de 2 meciuri programate

Nu găsești un pariu? Cere-l!

Betano oferă opțiunea "Cere un Pariu", una populară, Cere aici ce pariu dorești și nu găsești pe site, de la diverse combinații atât pentru pariuri din meciuri, cât și pentru pariurile pe termen lung. Zilnic echipa Betano, în principal traderii – persoanele specializate care creează cotele pentru site -  răspunde și încearcă să ofere ceea ce tu dorești.

Betano iti aduce cea mai diversificată ofertă de pariere din România pentru EURO 2020

Ultimele pariuri
joi,  02 decembrie 2021
miercuri,  01 decembrie 2021
marti,  30 noiembrie 2021
luni,  29 noiembrie 2021
duminica,  28 noiembrie 2021