Avancronica evenimentelor sportive ce vor avea loc in saptamana 08.04.2019-14.04.2019

duminica,  07 aprilie 2019 Ora: 14:25

Episodul 4

Saptamana : 08.04.2019-14.04.2019

O alta saptamana este gata sa ia startul iar evenimentele programate sunt enumerate in cele ce urmeaza :

 

Ciclism

O alta cursa legendara este gata sa ia startul duminica 14.04.2018
Cursa a ajuns la editia cu numarul 117 si totalizeaza 257 km.
Actuala edititie poate fi considerata o copie a cursei desfasurate anul trecut atunci cand slovacul Peter Sagan si-a adjudecat victoria.
Se anunta o cursa fabuloasa pe care nu aveti voie sa o ratati.
In zilele urmatoare un amplu articol dedicat acestei curse epice va fi pus la dispozitie  acesand link-ul urmator:
https://www.ponturisipariuri.com/articole

Recomandare: Peter Sagan victorie
Formula 1

Etapa cu numarul trei a calendarului anual al Formulei 1 va fi gazduita de Circuitul International Shanghai.Duminica 14.04.2019 vom contabiliza editia cu numarul 16 a acestui circuit. Cel mai mult victorii i-au revenit britanului Lewis Hamilton care s-a impus de 5 ori.Editia precedenta i-a revenit australianului Ricciardo iar finlandezii Bottas si Raikkonen au completat podiumul.De aceasta data lucrurile vor sta un pic diferit avand in vedere caci echipa celor de la Ferrari nu si-a adjudecat inca nicio cursa din cele doua scurse pana acum; acest lucru ne garanteaza un spectacol garantat duminica in zori.

Recomandare: Charles Leclerc victorie

 

Fotbal 

Ne asteapta prima mansa a sferturilor de finala din UCL si UEL.Vom avea parte de 8 partide foarte interesante din toate punctele de vedere.
Trei dintre favoritele la trofeul ligii campionilor joaca mansa tur in deplasare urmand ca mansa decisiva sa fie jucata pe teren propriu: M.City,Barcelona si Juventus, in timp ce Liverpoole va disputa prima "batalie" pe Anfield impotriva celor de la FC Porto.
In ceea ce priveste partidele programate in UEL echilibrul este cuvantul de ordine ce caracterizeaza toate cele patru confruntari.Poate doar londonezii de la Chelsea se pot considera cu adevarat favoriti in ceea ce priveste calificarea insa joi partida ce se va juca la Praga pare un obstacol destul de greu de trecut.

Recomandare: Tottenham-Manchester City GG ; Ajax-Juventus GG ; Arsenal-Napoli GG


 

Ultimele pariuri