Află de la noi care sunt cheltuielile cu un site de jocuri de noroc

sambata,  04 iulie 2020 Ora: 11:24

Pentru că în ultima perioadă am primit multe întrebări de la voi despre costurile unui site de ponturi și pariuri online, venim cu un răspuns sub formă de articol. În urmă cu ceva timp v-am povestit despre linkurile de afiliere și câștigurile din marketing afiliat online – adică ceea ce facem noi atunci când invităm jucătorii să își creeze conturi sau să facă pariuri prin intermediul linkului nostru de afiliere.

Află de la noi care-i faza cu linkurile de afiliere!

Astăzi vă vom povesti, pe scurt, căci despre bani și ce ușor se pot cheltui ei, ne putem întinde la taclale la nesfârșit, despre principalele cheltuieli realizate de un site de jocuri de noroc, ponturi și pariuri. Există trei tipuri de cheltuieli: o dată și gata, anuale și lunare. Vom descrie mai jos principalele categorii de cheltuieli realizate cu un site de jocuri de noroc, ponturi și pariuri. Nu includem aici abonamentul la internet sau curentul electric, ci strict cheltuielile realizate de managerii www.ponturisipariuri.com

Dacă vrei să îți pornești propriul site de jocuri de noroc, ponturi și pariuri, găsești mai jos minimul de cheltuieli obligatorii, standard.

Taxa către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc sau ONJN este o instituție ȋn subordinea Ministerului Finanțelor Publice, înființată în aprilie 2013 prin Ordonanța de Urgenta nr. 20/2013, care are ca rol autorizarea, controlul și monitorizarea jocurilor de noroc. Principalele direcții de acțiune avute în vedere de oficiu sunt: reglementarea jocurilor de noroc tradiționale și online, implementare principiilor privind jocul responsabil, protecția consumatorilor și a grupurilor vulnerabile, aplicarea de măsuri ferme de stopare a activităților ilegale privind ordinea și securitatea publica (fraude în domeniul jocurilor de noroc, furturi de identitate și spălarea banilor).

Din 1 februarie 2017 activitatea de jocuri de noroc la distanță este permisă doar operatorilor licențiați care se regăsesc pe site ONJN. Licența se acordă întâi pe un an (licență temporară), și ulterior pe 10 ani (licență definitivă). Nu doar operatorii au nevoie de licențe, ci și furnizorii de platforme software sau partenerii care promovează agenții (precum noi). Doar că în cazul nostru licența este de clasa II. Pentru fiecare tip de licență, operatorii trebuie să plătească anumite taxe și să respecte legile în vigoare din România, iar serviile oferite trebuie să se ridice la un anumit standard.

Taxa anuală pentru afiliaţi este de 6000€ pe an, plătibilă într-o singură tranșă, la data fixă! În plus, se mai achită şi o taxă de 1000€ pe an pentru Fondul de prevenire a dependenţei de jocuri de noroc.

Poți să joci în legalitate doar pe siteuri licențiate ONJN. Accesul pe alte siteuri de ponturi și pariuri este strict interzis. În cazul în care joci la un operator de ponturi și pariuri nelicențiat, riști o amendă cuprinsă între 5000 și 10000RON!

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Cheltuieli cu platforma software online

Prin reglementările impuse de ONJN, serviile oferite de un afiliat trebuie să se ridice la un anumit standard. Iar asta implică și cheltuieli crescute cu platforma software online – adică cu siteul. Dacă un website ar presupune doar crearea inițială, atunci managerii online ar fi avut o viață mult mai ușoară. Realitatea, însă, este cu totul alta. Un website, mai ales care aduce câștiguri, va presupune mereu costuri pe termen lung – aceste costuri fiind cunoscute drept costuri de mentenanță.

Un site web e primul pas către o identitate vizuală care să rămână în memoria vizitatorilor online. El trebuie să inspire profesionalism, să fie ușor de folosit și clar pentru vizitator, dar să fie și optimizat pentru orice device, în așa fel încât să poată fi accesat inclusiv de pe mobil, tabletă sau laptop. Cheltuielile inițiale cu realizarea unui astfel de website se ridică, cu ajutorul unui serviciu de web design de calitate, până la 5000€, în funcție de necesități și complexitate.

Domeniul este una din cheltuielile pe termen lung. E adevărat, nu reprezintă o cheltuială prea mare pentru că, la majoritatea firmelor care vând așa ceva, prețurile nu trec de 12€/an, dar ban cu ban se adună!

Găzduirea web (sau hostingul) reprezentă o adevărată cheltuială, căci presupune un consum mare de resurse. În cazul nostru, hostingul ne costă 360€/lună.

Așa cum am spus și la început, un site web cere mai mult decât să fie publicat pe un nume de domeniu – are nevoie de întreținere și atentie din partea managerului. Toate sarcinile de mentenanță ale ponturisipariuri.com reprezintă responsabilitatea unei echipe de profesioniști și costurile pentru mentenanță ajung la 200€/lună!

Promovarea siteului –promovare SEO (cea în motoarele de căutare, când dai în Google anumiți termeni să apărem noi printre primii în lista de opțiuni) sau prin linkuri, bannere, Adwords etc. De regulă, pe termen lung, cei mai mulți bani se duc pe promovare: pentru că internetul a devenit foarte stufos și bogat, este nevoie de resurse financiare pentru a te putea impune pe piața online. În funcție de modalitatea de promovare și agresivitate, costurile pot varia de la câteva sute de euro pe lună pentru o campanie Adwords sau câteva zeci de euro pe lună, pentru optimizare SEO. Cu cât alocăm mai mulți bani promovării, cu atât rezultatele vor fi mai bune – adică cu atât mai multă informație de pe siteul nostru va ajunge la tine.

În plus, experiența a arătat că majoritatea vizitatorilor folosesc device-uri conexe pentru a accesa siteul nostru. Astfel că în momentul de față lucrăm intens la crearea unei aplicații pentru mobile, acțiune care ne va ajunge la 10000€+TVA.

Poti avea totul ACUM! Obtine bonusul de bun venit de 100% pana la 500 RON si poti profita de cele peste 170 de tipuri de pariuri pe meci!!!

Comisioane colaboratori/tipsteri

Un tipster este cineva care oferă în mod regulat informații cu privire la rezultatele probabile ale evenimentelor sportive pe site-urile de internet sau în locuri de pariuri speciale. Tipserii avizați oferă sfaturi de pariere după ce analizează evenimentele sportive până-n cel mai mic detaliu și oferă astfel cele mai bune recomandări. Cei care urmează aceste recomandări recunosc potențialul de câștig și fructifică astfel șansele de a beneficia atât de propriile cunoștințe deținute despre sportul urmărit, cât și bazându-se pe ponturile oferite pe site. Colaborările cu tipsterii pot fi punctuale – per perioadă, campionat sau eveniment sportiv, sau permanente – oferă zilnic sau săptămânal un număr de recomandări prestabilite. În cazul unor astfel de colaborări permanente, comisionul care se împarte între tipsteri ajunge la un total de 1000-1500€ lunar, procent în funcție de seriozitate, rezultate și experiență.

O altă cheltuială recurentă consistentă este cea cu scrierea conținutului articolelor. Pentru ca informația să fie transmisă coerent și consistent, la timp și într-un mod interesant, este necesară colaborarea cu un content writer - persoană specializată în realizarea conținutului unui site web sau mai exact redactarea de articole. Nu avem toți cuvintele la noi mereu, iar competiția pe piață este mare, așa că e important să fim clari în exprimare și să aducem un plus valoarea caselor de pariuri pe care le promovăm. O astfel de colaborare ajunge și până la 500€ pe lună, în funcție de volumul de materia furnizat. În general, un articol cu 500 - 750 de cuvinte care include 7 cuvinte cheie pentru site și nu necesită documentare despre produsele promovate costă destul de mult: 80lei/articol dacă pachetul cuprinde între 1 și 5 articole sau 70lei/articol dacă pachetul cuprinde între 6 și 10 articole. Când depășim deja 15 articole vorbim despre un job full time, plătit aferent. Este cazul nostru, unde în fiecare săptămână putem atinge până la 5 articole numai din noutăți și promoții. Deoarece dorința noastră este de a avea conținut unic pe site și nu copy-paste de la casele de pariuri.

Unibet iti ramburseaza banii daca primul pariu este pierzator!!! Profita de oferta celui mai vechi "jucator" de pe piata din Romania - 100% Pariu Fara Risc până la 250 RON.

În concluzie

Ai făcut calculul? Așa-i că nu te așteptai ca sumele să fie atât de mari, deși aparent internetul e gratuit? Scrie-ne opinia ta pe pagina noastră de Facebook!

Ultimele pariuri
5706ef37e2e94f68c72bf83f06f1b644.jpg
miercuri,  05 august 2020
66238c1a682e065b118c468100f4e776.jpg
miercuri,  05 august 2020