50 RON bonus pentru pariurile pe Liga 1

miercuri,  06 februarie 2019 Ora: 17:37
Admiral
L1172564W000756
Bonus

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de bonusul de 25 sau 50 RON trebuie sa pariati la Fortuna : 100 de RON sau 200 de RON pe meciurile din ultimele 5 etape din Liga 1.

Cum va calificati?

Plasati orice tip de pariuri (pre-match sau live) în valoare cumulată de minimum 100 de lei, exclusiv pe meciurile din Liga 1, cotă minimă per selecție 1.4, pentru a câștiga un bonus pariu fără risc în valoare de 25 LEI.
 
Plasati orice tip de pariuri (pre-match sau live) în valoare cumulată de minimum 200 de lei, exclusiv pe meciurile din Liga 1, cotă minimă per selecție 1.4, pentru a câștiga un bonus pariu fără risc în valoare de 50 LEI.
 
Dacă la finalul campaniei promoționale va aflati printre primii 25 de jucători după valoarea cumulată a pariurilor plasate în perioada campaniei și care se încadrează în termenii promoției, va calificati pentru premiile finale în valoare totală de 10 000 LEI CASH, fără cerințe de rulare.

Cat puteti castiga cu aceasta promotie?

Premiile promoției
 
1. Premii de etapă. Se acordă la sfârșitul fiecăreia din ultimele 5 etape din campionatul regulat al Ligii 1, în termen de 72 de ore:
 
a. bonusuri de 25 lei pariu fără risc, pentru toți jucătorii care pariază de-a lungul unei etape, pe un bilet sau cumulat din mai multe bilete minimum 100 lei, la o cotă de minimum 1.4 per selecție.
 
b. bonusuri de 50 lei pariu fără risc, pentru toți jucătorii care pariază de-a lungul unei etape, pe un bilet sau cumulat din mai multe bilete minimum 200 lei, la o cotă de minimum 1.4 per selecție.
 
2. Premii finale. Se acordă în termen de 72 de ore după ultima etapă din campionatul regulat. Astfel, primii 25 de jucători după valoarea cumulată a pariurilor plasate în perioada campaniei și care se încadrează în termenii promoției, vor primi în ordine descrescătoare premiile de mai jos, în valoare totală de 10.000 lei. Premiile finale sunt bonusuri cash, fără cerințe de rulare.
 
· Locul 1 - 1400 lei
 
· Locul 2-3 - 1000 lei
 
· Locul 4-6 - 700 lei
 
· Locul 7-11 - 500 lei
 
· Locul 12-16 - 250 lei
 
· Locul 17-25 - 125 lei
 
 
 
După fiecare etapă numărul pariurilor plasate se resetează, astfel încât numărătoarea pariurilor pentru următoarea etapă începe de la zero. Nu se vor cumula pariuri plasate în două etape diferite.
 
Pentru premiile finale se vor lua în considerare toate pariurile plasate în perioada și termenii campaniei.
 
Fiecare jucător poate câștiga un singur premiu pe etapă.
 
În cazul unui eventual premiu câștigat, jucătorul respectiv trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR, mai exact să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Fortuna (secțiunea “Setări comunicări” din Contul Meu), pentru a putea primi un bonusul aferent.

Ce pariuri nu se califica pentru aceasta promotie?

La această promoție se încadreză atât biletele single, cât și cele cu mai multe evenimente.

Biletele nu pot conține alte evenimente decât cele de Liga 1.
 
Pentru a se încadra la promoție, pariul trebuie plasat cu bani reali.
 
Cota minimă pentru ca un pariu sa să încadreze la această promoție este 1.40.
 
Bonusurile pariu fără risc trebuie să fie acceptate în maximum 48 de ore de la data creditării în contul jucătorului. Valabilitatea bonusului este de 48 de ore de la acceptare. Termenii și condițiile pariurilor fără risc sunt detaliate în la acceptare bonusului.
 
Bonusurile cash fără cerințe de rulare se vor credita direct în conturile de joc ale câștigătorilor.
 
Pariurile la care s-a folosit opțiunea early-cash-out nu sunt luate în considerare.
 
Organizatorul (Bet Zone SRL) poate revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii abuzive, clientul va fi exclus din promoție.
 
Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.efortuna.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.
 
Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși din această promotie.
 
Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.
 
Organizatorul (Bet Zone SRL) este unicul moderator al acestei campanii;
 
În cazul in care exista divergențe între opina jucatorului si a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.
 
Prin participarea la aceasta promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.
 
Se aplică termenii și condițiile generale Bet Zone SRL.
 

Daca va inregistrati la Fortuna folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Ultimele pariuri
joi,  20 iunie 2019