25 RON bonus pentru meciurile de la Australian Open

miercuri,  16 ianuarie 2019 Ora: 11:06
NetBet
L1160651W000195
Bonus

Ce trebuie sa fac pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de bonusul de 25 RON trebuie sa pariati la Betfair  minim 75 de RON (15 €/£/$pe orice pariu cu cota de minim 1.50 plasat pe meciurile de la Australian Open jucate in intervalul 14/01/2018 00:01 - 18/01/2018 23:59.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza minima acceptata pentru acest pariu este 75 RON (15 €/£/$), iar dupa ce ati plasat pariul, veti primi un bonus de 25 RON (5€/£/$), care poate fi folosit pentru orice meci de tenis de la Australian Open din oferta Betfair.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, acesta trebuie pariat pe orice meci de fotbal din oferta Betfair in urmatoarele 2 zile de la creditare. Creditarea bonusului va fi facuta in maximum 12 ore de la terminarea partidei dintre Liverpool si Arsenal.

Bonusul primit nu are nici o cerinta cu privire la cota minima, astfel ca ramane la latitudinea fiecaruia sa parieze ce doreste.

De retinuta faptul ca miza bonusului NU va fi returnata impreuna cu castigurile.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 2 zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa AICI.

Ce pariuri nu se califica pentru aceasta promotie?

       - pariurile pentru care s-a folosit cash out
       - pariurile plasate folosind fonduri bonus
       - pariurile anulate sau rambursate ca urmare a unui rezultat egal

Cine este eligibil pentru a participa la aceasta promotie?

La aceasta promotie pot participa atat clientii existenti cat si clientii noi, iar bonusul se va credita doar daca sunt respectate toate conditiile impuse.

Un singur pariu se califica pentru fiecare client, iar daca veti plasa mai multe pariuri pe acest meci, doar primul va fi luat in considerare.

  • Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.
Ultimele pariuri