1000 de lei bonus la Fortuna pentru meciurile din Europa League

joi,  14 februarie 2019 Ora: 10:03

Fortuna, casa de pariuri cea mai populara in Europa de Est, ofera 25 LEI bonus pentru meciurile din Liga Campionilor si Europa League.

Perioada de desfasurare:

Promoția se derulează între 12.02.2019 - 14.02.2019.

French Open

Cum te califici?

 Pentru a se califica în această campanie jucătorii trebuie să plaseze, în fiecare zi a campaniei, minimum un pariu pe meciurile de fotbal din Liga Campionilor sau Europa League din oferta FORTUNA, la o cotă de minimum 1.4 per selecție și cu miza de minimum 25 lei.

Biletele care conțin și alte evenimente în afara celor 2 competiții sau care au o miză pe bilet mai mică de 25 lei sau cota pe selecție este mai mică de 1.4, NU sunt luate în calcul pentru prezenta campanie.

Sunt valabile biletele simple cât și cele cu selecții multiple, plasate live, cât și pre-match.

Pariurile luate în calcul la această promoție trebuie plasate cu bani reali.

 

Bonusuri acordate

Se acorda doua tipuri de bonusuri:

Bonusuri RFB: în valoare de 25 de lei, acordate tuturor clienților eligibili care plasează bilete în fiecare zi de campanie, respectând cerințele de eligibilitate. Termenii și condițiile pariurilor fără risc vro putea fi consultate în momentul acceptării acestora.

Bonusuri speciale, 3 la număr, sunt premii cash, fără cerințe de rulare, în valoare de 1000 de lei fiecare. Se acordă jucătorilor înscriși în campanie, care îndeplinesc criteriile de eligibilitate menționate mai sus și au înregistrat în perioada promoției:

    - cel mai mare câștig pe un bilet eligibil din campanie
    - cel mai mare câștig pe un bilet eligibil din campanie, cu cele mai multe selecții
    - cel mai mare câștig nerealizat, pe un bilet eligibil din campanie, din cauza unui singur eveniment pierdut pe biletul respectiv
 
 Pentru premiile speciale se vor lua în considerare toate pariurile plasate în perioada și termenii campaniei.

Fiecare jucător poate câștiga un singur bonus pariu fără risc și un singur bonus special.

În cazul unui eventual premiu câștigat, jucătorul respectiv trebuie să aibă dinainte acceptate condițiile de GDPR, mai exact să fi acceptat în prealabil comunicări de marketing din partea Fortuna (secțiunea “Setări comunicări” din Contul Meu), pentru a putea primi un bonusul aferent.
 

Acordarea bonusurilor

Bonusurile vor fi acordate în conturile jucătorilor în maximum 72 de ore de la incheierea promotiei. Bonusurile se pot fi acceptate în maximum 2 zile de la acordare.
 
Pariurile la care s-a folosit opțiunea early-cash-out nu sunt luate în considerare.
 

Termeni și condiții generale

 
 Organizatorul (Bet Zone SRL) poate revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii abuzive, clientul va fi exclus din promoție.

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.efortuna.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși din această promotie.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Organizatorul (Bet Zone SRL) este unicul moderator al acestei campanii;

În cazul in care exista divergențe între opina jucatorului si a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala.

Prin participarea la aceasta promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Se aplică termenii și condițiile generale Bet Zone SRL.

Ce beneficii suplimentare aveti daca participati la aceasta promotie?

Daca va inregistrati la FORTUNA folosind acest link, veti beneficia de abonament premium, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

 


Pariati pe Europa League pentru a castiga 1000 RON

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus