Analiza unui meci (Cap coada)Este important să cunoști ambele echipe implicate în meci și multe detali despre aceste , dar mai important este să poți anticipa cum se vor comporta ele una în inpotriva celeilalte. Mereu intalnim cazurile când o echipă mai bine cotată are mereu probleme cu un anumit tip de adversar, chiar dacă este vorba de o echipă inferioară din punct de vedere valoric.
 
Poziția în clasament

Aceasta este una din statisticile de care toți pariorii țin cont, chiar și pariori incepatori. Chiar dacă modul lor de analiză ia în considerare doar acest aspect. Aceasta chiar este importantă într-o anumită măsură, dar nici pe departe pe cât și-ar dori acei pariori neexperimentați.
 
Avantajul terenului propriu

Cu toții știm că majoritatea echipelor joacă mai bine acasă decât în deplasare,aceasta nu este o noutate. Totuși sunt și echipe care din diferite motive joaca mai bine pe teren străin decât în fața propriilor suporteri. Plus că există formații la care diferența dintre evoluțiile de acasă și cele din deplasare se simte mult mai mult decât ar fi normal.

   Istoric meciuri directe

Are o importanţă  mare în aproape toate sporturile, nu doar în fotbal. Sunt atâtea exemple ale unor echipe de top care în fiecare sezon se bat la titlu şi care n-au mai câştigat de ani buni pe terenul unor formaţii de partea a 2 a a clasamentului , sau formații care luptă de fiecare dată să se salveze de la retrogradare.
 
Forma de joc

Forma de joc este un factor esenţial de care trebuie să ţinem cont atunci când vrem să ne punem banii pe un meci. O formaţie care joacă bine şi a legat un şir de rezultate pozitive, care a marcat mult în ultima perioadă sau care arată o apărare solidă, oferă aproape de fiecare dată încredere. Este important să ne uităm la ultimele 4-5 meciuri jucate de aceasta, tinând cont mereu şi de numele adversarilor pe care i-a întâlnit.Mai adaugam si miza acelui meci!

Analiza echipelor

În primul şi în primul rând trebuie să analizaţi echipele care se vor întâlni şi pe care vreţi să pariaţi. Asta înseamnă că trebuie să căutaţi informaţii despre lotul disponibil, informaţii despre ultimele jocuri, trebuie să vă interesaţi de obiectivele cluburilor. De asemenea este foarte important pentru moralul unei formaţii dacă pe bancă se află un tehnician abia sosit, acest lucru motivând foarte multi jucătorii să iasă în evidenţă.Trebuie să vedem dacă meciul este un derby (recomand goluri in acest caz) Puncte forte și slabe a fiecărei echipe,dacă condițiile de joc avantajează mai mult o echipă și mai puțin pe cealaltă.
Jucători accidentați sau suspendați

Jucatori acidentati :

Anumite echipe sunt dependente de un anumit jucător, și nu au un înlocuitor de nivel apropiat atunci când jucatorul respectiv  este accidentat sau suspendat. Sigur, sunt și echipe cu loturi mult mai echilibrate unde lipsa unui anumit jucător ar putea să nu conteze prea mult.

Atac - Apărare

Fotbalul se joacă pe goluri, iar dacă nu marchezi sau dacă o faci prea rar, este greu să obţii puncte. Când pariaţi,luati in vedere ca  formaţiile care au o ofensivă foarte bună, dar şi o defensivă care să dea încredere, vor marca si  primesc greu gol. Când pariaţi împotriva unei echipe, ideal este ca atacul acesteia să fie unul cât mai ineficient, si defensiva cat mai slaba.

Starea vremii

Poate influenţa rezultatul unei partide. O formaţie care are un joc constructiv, cu multe pase pe jos, se va descurca mult mai greu pe un teren îmbibat cu apă şi pe un teren inghetat. Portarii pot gafa în astfel de condiţii şi cum în fotbal un gol cântăreşte mult, şansele ca echipa pe care aţi pariat să mai castige meciul scad considerabil. 


Obiectivul echipei

Obiectivul echipei este un alt factor foarte important. Pariaţi pe echipele solide care au ca obiectiv câştigarea campionatului sau calificarea în cupele europene şi evitaţi să pariaţi, mai ales în primele şi ultimele etape pe formaţiile de pluton care îşi doresc doar mentinerea locului ocupat. Cu cât obiectivul formaţiei este unul de top şi sunt puse în joc trofee sau mulţi bani la mijloc, cu atât echipele vor da tot ce au mai bun,si vor da dovada de profesionalism.

 P.S : Sunt multe alte intamplari,care pot decide finalul unui meci.

-Daca t-ia placut acest articol nu uita sa il apreciezi si sa distribui !

AUTOR: Paicu Alex  

Comentarii